HSC toont sieraden tijdens Arnhemse Stockdagen

‘Woldoloplaten’, broches, Brigit Daamen.

Arnhem bruist van de creativiteit tijdens de vier Stockdagen.
Verspreid over de hele stad tref je gevestigde ontwerpers en aanstormend talent, nieuw & oud ontmoet elkaar. Ontwerpers uit het hele land staan in de Eusebiuskerk, de tofste mode en interieurwinkels zijn in het Centrum te vinden en Arnhemse creatieven vind je in het Modekwartier.

Eusebiuskerk
In de Eusebiuskerk vind je een samenkomst van jonge ontwerpers en gevestigde namen met een grote variatie in aanbod. Van stijlvol breiwerk, mooie en praktische leren tassen, hand geverfde zijden stoffen tot unieke sieraden gemaakt in kleine oplagen. De rode draad is de liefde en aandacht voor het vak. Ook de diverse sieraden in uiteenlopende materialen van Haarlems Sieraad Collectief kun je hier vinden.

Openingstijden
Donderdag 7 november: 10-18 uur.
Vrijdag 8 november: 10-18 uur.
Zaterdag 9 november: 10-17 uur.
Zondag 10 november: 12-17 uur.

Eusebiuskerk
Kerkplein 1
6811 EB Arnhem
www.arnhemsestockdagen.nl

Deel deze pagina op: