(Un)limited Edition in de Hoofdwacht

Broche, zilver, Floor Max. “Een stukje piepschuim in de branding trekt mijn aandacht en ik maak er een foto van. Thuisgekomen bewerk ik deze foto tot een zwart-wit beeld. Dit is weer de start voor een reeks proeven met gesmolten zilver. En na een tijdje leveren deze experimenten broches, ringen en hangers op.” citaat Floor Max.

In de Hoofdwacht geven tien kunstenaars met ‘(Un)limited Editions’ hun eigen invulling aan het Kunstlijn thema van dit jaar: ‘Onbeperkt begrensd’. In de Tjademazaal is hier een gezamenlijke presentatie voor ingericht.

Daarnaast tonen alle leden van Haarlems Sieraad Collectief hun sieraden in de Coornhertzaal. Maar ook op de andere verdiepingen kunt u genieten van sieraden, keramiek, fotografie en textiel.

Deelnemende kunstenaars zijn: Jeannette de Bruin, Sylvia Blickman, Brigit Daamen, Hilde Foks, Peter Hammann, Jennifer Hoes, Floor Max, Cora Verhoog, Annemiek Steenhuis en Rosita van Wingerden-Haarsma.

Open op zaterdag 2 en zondag 3 november van 11:00-17:00 uur.
We zijn beide dagen aanwezig en zien u graag!

De Hoofdwacht
Grote Markt 17
2011 RZ Haarlem

Deel deze pagina op: