‘Natuurlijk Eigenzinnig’

‘Virgin Forest’, Sylvia Blickman, 2017.

Negen kunstenaars leveren met de tentoonstelling ‘Natuurlijk Eigenzinnig’ in de Vishal een bijdrage aan de actuele discussie over de toekomst van deze wereld. Ieder op zijn eigen wijze in vorm, kleur en materiaalgebruik. Een ontdekkingsreis, waarin de krachten van de natuur zowel in stijl als in beleving tot uitdrukking komen. Els Hoekstra is de curator en de exposanten zijn: Erkin, Els Hoekstra, Johan Breuker, Karola Veldkamp, Monique Dukker, Sjoerd Buisman, Ellen de Vries, Sylvia Blickman en Ronald Ruseler.

Op vrijdag 13 december 2019 opent Marjan Scharloo, directeur Teylers Museum, om 17:00 uur deze tentoonstelling.

Op zondag 5 januari 2020 is er van 15:30-16:30 uur een feestelijke finissage met een hapje, drankje en muziek van ‘The Klezmerantics’ in aanwezigheid van alle kunstenaars. U bent van harte welkom!

De Vishal
Grote Markt 20, Haarlem
www.devishal.nl

Deel deze pagina op: