Centrale presentatie Kunstlijn in Kunstcentrum Haarlem

De jaarlijkse Kunstlijn staat weer voor de deur. Een toonaangevend evenement waarbij Haarlemse kunstenaars op 1, 2 en 3 november 2019 de deuren van hun ateliers open voor het publiek en hun werk tonen in speciale tentoonstellingen bij galeries, musea of op andere bijzondere locaties in Haarlem en omgeving.

De centrale presentatie van de Kunstlijn geeft u een overzicht van alle deelnemde Kunstenaars. Deze is vanaf 19 oktober t/m 9 november te bezoeken bij Kunstcentrum Haarlem, Gedempte Oude Gracht 117-121, Haarlem.
In deze presentatie zijn Sylvia Blickman, Hilde Foks en Annemiek Steenhuis van Haarlems Sieraad Collectief vertegenwoordigd.

De Kunstlijn opent officieel haar deuren op vrijdag 1 november om 20:00 uur in het Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1, Haarlem.

U bent van harte welkom de tentoonstellingen van Haarlems Sieraad Collectief tijdens de Kunstlijn te bezoeken.

www.kunstlijnhaarlem.nl

Deel deze pagina op: