2017 | InterTwined – Provinciehuis Noord-Holland

INTERTWINED, 10 jaar Haarlems Sieraad Collectief

Foto’s: Donald van Hasselt, 2017


Met de tentoonstelling INTERTWINED, die deel uit maakt van de 32ste editie van de Kunstlijn, viert HSC haar tienjarig bestaan. Paviljoen Welgelegen, het Provinciehuis, is gekozen als inspiratiebron voor de nieuwe sieraden van HSC. Voor deze tentoonstelling heeft ieder HSC lid een gastkunstenaar uit de provincie Noord-Holland uitgenodigd: Sylvia Blickman koos voor videokunstenaar Kirsten Geisler, Brigit Daamen voor glaskunstenaar Bibi Smit, Hilde Foks voor schilder en beeldhouwer R.W. van de Wint (1942-2006), Jennifer Hoes voor pinholefotograaf Bethany de Forest, Floor Max voor beeldhouwer en keramist Anita Manshanden en Annemiek Steenhuis voor glaskunstenaar Josja Caecilia Schepman.

Curator: Aart van der Kuijl. Fotografie: Donald van Hasselt. Visagie: Monique Hogenstijn.

Te zien van 4 november 2017 tot en met 12 januari 2018 op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur in Paviljoen Welgelegen, Dreef 3 te Haarlem.
Tijdens het Kunstlijnweekend (4 t/m 6 november) van 11.00 tot 17.00 uur.

Lees hier het persbericht

Hilde Foks Brigit DaamenFloor Max

Jennifer HoesAnnemiek SteenhuisSylvia Blickman

Klik op een foto voor meer info.

Het project InterTwined (tentoonstelling, film, publicaties, 10-jarigen wedstrijd) kwam mede tot stand door financiële steun van Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland, VSB-fonds, J.C. Ruigrok Stichting,  de Gijselaar-Hintzenfonds en andere schenkingen van bevriende zijde.

 

Deel deze pagina op: